Afspraak maken

Met mammacare bedoelen we de totale zorg voor borstafwijkingen. Bij Krimpenfort Lingerie zijn we er ons ervan bewust dat het aanmeten van een borstprothese geen sinecure is. U hebt net een periode van grote onzekerheid achter de rug. U bent ziekenhuizen in en uit geweest en bent wellicht nog herstellende. Voor het aanmeten van uw borstprothese kunt u bij ons rekenen op een ruime persoonlijke aandacht en optimale privacy. Vindt u het daarbij prettig een vertrouwd iemand mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem.

Binnenlopen, sfeer proeven of zomaar even rondkijken is altijd mogelijk in onze gastvrije speciaalzaak. Om u in alle privacy persoonlijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om een afspraak te maken. Wij nemen hier ruim de tijd voor!

Onze merken

Iedere vrouw is uniek, met haar eigen wensen en voorkeuren. Zowel lingerie als badmode moet comfortabel zijn en de juiste pasvorm bieden. Geen knellende bandjes of slecht passende cups. Door ons omvangrijke assortiment bent u bij Krimpenfort Lingerie aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van protheses, badkleding en lingerie. Alle grote merken als Amoena, Anita, Cyell en Silima zijn vertegenwoordigd. 

Alle beha’s zijn vervaardigd van huidvriendelijk en zacht materiaal en de schouderbanden worden breder naarmate de cupmaat toeneemt. De zachte elastische rand onder de cup zorgt voor extra steun voor de prothese. Het elastisch decolleté is iets hoger gesneden om zo veel mogelijk comfort bieden. Ons gevarieerde aanbod loopt van sportieve, gladde beha’s tot aangename body’s en diverse elegante en oogstrelende lingerie. Voor eventuele aanpassingen kunnen we gebruik maken van een eigen atelier, zodat u altijd met de perfecte pasvorm de deur uitgaat.

Maak via onderstaande contactgegevens een afspraak. 

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Krimpenfort-lingerie-gorinchem
krimpenfort-lingerie-gorinchem
borstprothese-bh-lingerie-gorinchem

De juiste pasvorm vinden wij ontzettend belangrijk. We hebben daarom een atelier waar we de lingerie kunnen vermaken of repareren. Hier kun je meestal op wachten of eerst even verder shoppen en later de op maat gemaakte lingerie en/of badmode ophalen.

Jolanda van Dijk

Eigenaresse

Onze contactgegevens

Onze openingstijden

 

maandag 09:30–17:30
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–17:30
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag Gesloten

Mail ons

info@krimpenfortlingerie.nl

Of vul het contactformulier in:

11 + 2 =

Bel ons

Wij horen graag van u:

0183-631765

Of via WhatsApp:
06-13486666

Adres

Gasthuisstraat 38
4201 JR Gorinchem

Meer over borstprotheses

Alle mammacare

Levering