Over ons

Krimpenfort-Lingerie-Gorinchem

Sinds 1964 is Krimpenfort Lingerie gevestigd in Gorinchem. Van oudsher is het dé lingeriezaak van Gorinchem en omstreken. Vanaf 1996 hebben Hans en Jolanda van Dijk de winkel overgenomen.

Jolanda van Dijk-v. Engelen over Krimpenfort Lingerie Gorinchem:

”Ik heb de winkel overgenomen in 1996 met de uitdaging om de lingeriezaak naar een hoger niveau te tillen. Dat is en blijft een geweldige ervaring.

Samen met Hans en ons team staan we dagelijks voor je klaar. Krimpenfort Lingerie Gorinchem staat garant voor het beste advies op maat en wij doen er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te adviseren. Wij verkopen alleen dat wat bij uw lichaam past. Bij ons is uw aankoop een beleving, de juiste pasvorm, persoonlijke aandacht en natuurlijk de lekkerste koffie!

Daarnaast hebben wij een atelier waar we de lingerie kunnen vermaken of repareren. Hier kun je meestal op wachten of eerst even verder shoppen en later de op maat gemaakte lingerie ophalen.

Tot slot ben ik in het bezit van een diploma Mammacare. Wij hebben in onze winkel een mammacare-afdeling waarbij dit diploma een vereiste is.

Wij zien u graag terug bij ons in de winkel!”

Groet Jolanda van Dijk en Team Krimpenfort

Onze lingeriestylistes

Jolanda

Jolanda

Eigenaresse / lingeriestyliste / mammacare adviseuse

Irene

Irene

Lingeriestyliste / mammacare adviseuse

De juiste pasvorm vinden wij ontzettend belangrijk. We hebben daarom een atelier waar we de lingerie kunnen vermaken of repareren. Hier kun je meestal op wachten of eerst even verder shoppen en later de op maat gemaakte lingerie en/of badmode ophalen.

Jolanda van Dijk

Eigenaresse

Reviews

Na dubbelzijdig borstamputatie, ben ik hier super geholpen en ging ik tevreden de deur uit. Geen gehaast, alles kon ik op het gemak passen. Kortom, top service!

Sandra

Een top winkel waar je goed geadviseerd wordt door vakkundige mensen en, niet geheel onbelangrijk, niet opdringerig. 

Annelies

Als je goed en deskundig geholpen wilt worden, is dit echt dé lingeriewinkel! Niks is gek, je voelt je meteen op je gemak en de medewerkers denken mee met wensen en portemonnee. 

Annette

Onze contactgegevens

Onze openingstijden

 

maandag 09:30–17:30
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–17:30
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag Gesloten

Mail ons

info@krimpenfortlingerie.nl

Of vul het contactformulier in:

10 + 2 =

Bel ons

Wij horen graag van u:

0183-631765

Of via WhatsApp:
06-13486666

Adres

Gasthuisstraat 38
4201 JR Gorinchem

Volg ons