FAQ over borstprotheses

Onze lingeriestylistes zijn ervaren op het gebied van borstprotheses en mammacare. Onderstaand beantwoorden zij de meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord hier niet tussen? Schroom niet om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. 

Hoe lang gaat een prothese mee?

De fabrieksgarantie bedraagt een jaar, mocht uw prothese voor deze tijd niet naar wens zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe maak ik een prothese schoon?

Je kunt een prothese schoonmaken met de hand, lauw water en de speciaal bij ons verkrijgbare cleanser.

Hoe lang moet ik wachten voor het aanmeten van mijn prothese?

Mits de wond dicht is, kunt u al 6 weken na de operatie uw eerste borstprothesemeting bij ons laten verrichten.

Wanneer kan ik een plakprothese gaan dragen?

Een jaar na de operatie is het geen probleem meer om een plakprothese te gaan dragen.

Wat is het verschil tussen een gewone of deelprothese?

Een deelprothese wordt geadviseerd bij een borstbesparende operatie, bij volledige amputatie van de borst wordt een gewone prothese geadviseerd.

Mag ik met mijn prothese ook zwemmen?

Met ALLE protheses in ons assortiment kunt u gewoon zwemmen, zowel in de zee als in chloorwater. Na het zwemmen de prothese wel goed reinigen!

Wat is een zwemprothese?

Dit is een lichtere prothese dan een normale prothese. Verder is de zwemprothese hol aan de achterzijde waardoor het water er gemakkelijker langs loopt. Dit draagt comfortabeler tijdens het zwemmen.

Waar is een prothese van gemaakt?

Een prothese is gemaakt van huidvriendelijke siliconen.

Wanneer heb ik recht op een nieuwe prothese?

Een prothese mag in principe om de twee jaar vervangen worden indien dit nodig is. Krimpenfort kijkt met u mee of uw huidige prothese nog voldoet of vervangen moet worden. Omdat het gaat om een adequaat hulpmiddel moet deze ten aller tijden voldoen aan uw behoefte en passend zijn.

Meer over protheses

Gebruik & garantie

Soorten Protheses

Levering

Afspraak maken 

Met mammacare bedoelen we de totale zorg voor borstafwijkingen. Bij Krimpenfort Lingerie zijn we er ons ervan bewust dat het aanmeten van een borstprothese geen sinecure is. U hebt net een periode van grote onzekerheid achter de rug. U bent ziekenhuizen in en uit geweest en bent wellicht nog herstellende. Voor het aanmeten van uw borstprothese kunt u bij ons rekenen op een ruime persoonlijke aandacht en optimale privacy. Vindt u het daarbij prettig een vertrouwd iemand mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem.

Binnenlopen, sfeer proeven of zomaar even rondkijken is altijd mogelijk in onze gastvrije speciaalzaak. Om u in alle privacy persoonlijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om een afspraak te maken. Wij nemen hier ruim de tijd voor!

Iedere vrouw is uniek, met haar eigen wensen en voorkeuren. Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van protheses, badkleding en lingerie. Alle grote merken als Amoena, Anita, Cyell en Silima zijn vertegenwoordigd.

Maak via onderstaande contactgegevens een afspraak. 

Onze contactgegevens

Onze openingstijden


maandag 09:30–17:30
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–21:00
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag Gesloten

Mail ons

info@krimpenfortlingerie.nl

Of vul het contactformulier in:

11 + 1 =

Bel ons

Wij horen graag van u:

0183-631765

Of via WhatsApp:
06-13486666

Adres

Gasthuisstraat 38
4201 JR Gorinchem