Hoe werken wij?

Bij Krimpenfort geloven wij dat service en persoonlijke aandacht het verschil maakt! Een borst(besparende) operatie is zeer ingrijpend en kan gepaard gaan met heftige emoties. Juist in deze periode is het belangrijk dat er geluisterd wordt naar uw behoeftes, dat u zich op uw gemak voelt en persoonlijk en vakkundig advies krijgt. Krimpenfort is SEMH erkend leverancier en heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Onze kennis, ervaring en persoonlijke service maken dat wij u optimaal kunnen bijstaan in deze moeilijke periode. Tevens zijn wij aangesloten bij de klachtencommissie van de B.V.B.L. 

Uitwendige borstprothese

Vaak wordt er na amputatie gekozen voor een siliconen borstprothese die in de beha gedragen kan worden. Ook als er sprake is van een borstbesparende operatie is het mogelijk voor een borstprothese te kiezen. We noemen dit dan een deelprothese.

Voorbereiding aanmeten borstprothese

Na de operatie is het raadzaam twee tot drie maanden te wachten voordat er een definitieve prothese aangemeten kan worden. Als bestraling volgt, is het verstandig te wachten met een aanmeting tot enkele weken na de laatste behandeling.

Aandachtspunten:

  • Maak een persoonlijke afspraak zodat u in alle rust en privacy geadviseerd kunt worden
  • Draag strakke bovenkleding zodat u het effect goed kunt beoordelen
  • Neem een vertrouwd persoon mee zodat u dit niet alleen hoeft te doen

Maak via onderstaande contactgegevens een afspraak.

De juiste pasvorm vinden wij ontzettend belangrijk. We hebben daarom een atelier waar we de lingerie kunnen vermaken of repareren. Hier kun je meestal op wachten of eerst even verder shoppen en later de op maat gemaakte lingerie en/of badmode ophalen.

Jolanda van Dijk

Eigenaresse

Levering borstprotheses

Krimpenfort Lingerie Gorinchem kan door een zorgvuldige inkoop en voorraadbeheer lingerie- en badmodeprotheses veelal direct leveren.

 

Voorlopige borstprothese

Na een borstoperatie krijgt u vanuit het ziekenhuis een tijdelijke prothese aangereikt. Deze tijdelijke prothese bestaat uit een hoesje, gevuld met een speciaal soort watten of schuimstof. U draagt deze voorlopige prothese tot ongeveer zes weken na de operatie. Indien u hierna overweegt te kiezen voor een definitieve prothese, dan adviseren wij u graag. Maak een persoonlijke afspraak zodat wij u optimaal kunnen adviseren en begeleiden in dit traject.

Leveringsvoorwaarden

Levering van een eerste of herhalingsvoorziening kan voor de meeste maten uit voorraad plaatsvinden. Voor uitzonderlijke maten kan dit binnen 2 werkdagen. Indien wenselijk kunt u beschikken over een leenprothese.

Een levering, waarbij aanpassing vereist is op een op voorraad zijnde beha, vindt plaats binnen 2 werkdagen. Een levering, waarbij aanpassingen noodzakelijk zijn op een beha die besteld moet worden, vindt plaats binnen 5 werkdagen.

Maak via onderstaande contactgegevens een afspraak.

Afspraak maken

Onze openingstijden


maandag 09:30–17:30
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–21:00
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag Gesloten

Mail ons

info@krimpenfortlingerie.nl

Of vul het contactformulier in:

15 + 8 =

Bel ons

Wij horen graag van u:

0183-631765

Of via WhatsApp:
06-13486666

Adres

Gasthuisstraat 38
4201 JR Gorinchem

Meer over borstprotheses

Gebruik & garantie

Soorten Protheses

Levering