Gebruik en garanties

,”GeKrimpenfort Lingerie Gorinchem staat garant voor een assortiment van hoge kwaliteit. Mocht een product niet aan uw eisen voldoen, dan horen wij dit graag, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.                                                                                                                                                                

Kwaliteit

Krimpenfort Lingerie is erkend SEMH leverancier en biedt uitstekende kwaliteit en service. Om teleurstellingen te voorkomen wijzen we u graag op het volgende:

  • Mocht de prothese niet gedragen worden, bewaar deze dan in de meegeleverde verpakking. Dit voorkomt vormverlies.
  • Pas op met scherpe voorwerpen zoals sieraden. Is de prothese eenmaal beschadigd, dan is deze niet meer te herstellen. Een lichte beschadiging is tijdelijk af te dekken met zachte leukoplast. 
  • De levensduur van een prothese bedraagt gemiddeld twee jaar. De vergoeding van een borstprothese valt binnen de basisverzekering en wordt altijd vergoed door uw verzekeraar. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft u daarom recht om eenmaal in de 2 jaar uw prothese te vervangen. Mocht u binnen deze periode problemen ondervinden door slijtage of maatverandering dan is tussentijdse vervanging altijd mogelijk.

 

Semh erkend

De SEMH is een onafhankelijke toetsingscommissie die leveranciers erkent die medische hulpmiddelen van hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. De SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en aan uw behoefte. Meer informatie over de SEMH kunt u vinden op www.semh.info.

Krimpenfort voldoet aan al deze strenge kwaliteitseisen. Mede door deze certificering zijn wij door alle zorgverzekeraars toegelaten om mammaprothesen te mogen leveren.

Gekwalificeerde adviseuses

Onze medewerkster Jolanda is gediplomeerd Mammacare adviseuse. Zij zal u tijdens dit traject deskundig begeleiden. Ieder jaar wordt zij bijgeschoold waardoor ze over de meest actuele informatie beschikt.

Klachtafhandeling

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging van de NVMCZ. Uiteraard zullen wij er alles aan doen u naar volle tevredenheid te helpen. Mocht er desondanks toch een klacht ontstaan, dan is het mogelijk deze voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie: ”Er is iets misgegaan”. Zij helpen u graag verder en bekijken of de klacht gegrond is. Zie hieronder de contactgegevens.

Contactgegevens Er is iets mis gegaan
Website: www.erisietsmisgegaan.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 35 20 31 585
Emailadres: info@erisietsmisgegaan.nl 

Een vraag over gebruik en/of garanties?

Onze openingstijden


maandag 09:30–17:30
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–21:00
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag Gesloten

Mail ons

info@krimpenfortlingerie.nl

Of vul het contactformulier in:

15 + 12 =

Bel ons

Wij horen graag van u:

0183-631765

Of via WhatsApp:
06-13486666

Adres

Gasthuisstraat 38
4201 JR Gorinchem

Meer over protheses

Onderhoud

Soorten Protheses

Levering